DIY Yang Terhasil Daripada Surat Khabar! Seriously Super Cantik..



Assalamualaikum & Hyee semua,

Sihat ke? Moga-moga semuanya sihat2 belaka saya doakan. Lama tak update blog. Tak sempat nak wish salam ramadan. Btw,  Salam Ramadan semua! Moga ramadan kali ini lebih baik dari sebelumnya & dapat perbanyakan lagi ibadah kepadanya. Huarghh... jam dah menunjukkan pukul 4.00 pagi. Naseb baik la da last day of my night shift. So lepasni bole la rehat pepuas ;)


Btw, sedang scroll FB, tetiba ternampak something yang super cantik. Iaitu DIY mereka yang dihasilkan menggunakan Surat Khabar. I kenot2 la benda2 yang super creative ni. Mesti suka je tengok n rasa macam nak buat. Yaa.. selain daripada minat benda-benda berkaitan komputer ni, I jugak minat dengan something yang super creative, DIY, penulisan dsb. Okay, takmo cakap banyak *takde org tanya pun. tsk jom layankan gambar-gambar yang super cantik ni.


Wow! will u marry me? *tetiba


Nampak macam senang, bila nak buat belum tentu jadik. tsk


beg goodies. Bole buat idea kawen ni. nice! ;) 


yang ni nampak mcm susah nak buat. kreatif mereka ni


tanglong . lawa betul dia buat ;)


haha. Daripada kertas pun bole terhasil gelang. Impressive!



So acaner? Lawa tak? Nak tengok lagi? Visit je fb mereka ni, Art and Craft. Okayla I nak gi bersahur. Selamat berpuasa semua :)


sumber gambar : FB Art and Craft Ideas

Comments

  1. waoow,,, keren juga ya dari surat kabar bekas, next artikel bisa share tutorial membuatnya dong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah boleh. Mana yang saye tahu saye akan share :)

      Delete
  2. Serious lah! Creative tahap petala kelapan T.T

    Bala kunjungan sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw takpe. hihi. tqq berkunjung :)

      Delete
  3. waa. cantik2.. nanti cuba la buat satu pastu update dekat blog.. hehe..

    Blogwalkini sini, jom baca artikle ini

    McAfee Secure Di Wordpress article...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. insyaAllah. Memang suka gak la buat benda camni. best =) okay nti saye singgah

      Delete
    2. ooo suka eh? waa.. nnti ada masa update la hasil nadhie ye disini.. :)

      Blogwalking Sini, jom baca artikle ini

      Blog Berjaya Masuk Rank Malaysia article...

      Delete

Post a Comment