Saturday, 18 June 2016

Giveway Shawl Raya by Aryana Couture

Assalamualaikum  & Hi semua! 

Lamanya tak update blog. Kebizian melanda. hihi. Btw, harini dah nak masuk 14 hari kita berpuasa.  Sekejap je kan masa berlalu ;) tahu-tahu esok lusa dah raya! Btw for girls yang nak melawa untuk raya ni, meh join giveaway ni k ;)  Mudah je caranya, just follow step dekat bawah ni k ;)

Click Banner tu join.

Syarat-syarat :

1) Buat entry bertajuk " Giveway Shawl Raya by Aryana Couture " dan tepek banner ni sekali 

2) Follow blog Cherry Blossom n Google+ (Jika ada)

3) LIKE page FB Aryana Couture (optional)

4) Tag Kawan Kawan Blogger yang uols nak melaram bersama (~_^)

5) Tinggalkan link entry anda di komen. 

♥ Due date : 25 June 2016 (Ahad)


okay ni dia hadiah yang menanti :) sweet kan. 

saya tag : 

2. Nurul




2 comments:

  1. Thank you join dear.. =) all the best XOXO!

    ReplyDelete
  2. Singgah dari ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveway-shawl-raya-by-aryana-couture.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...