Thursday, 2 June 2016

Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif




Assalamualaikum & Hyee semua, 

Lama tak join segmen macam ni disebabkan kekangan masa dan tempat. Kenapa saya berminat untuk join segmen ini adalah kerana hadiah yang di tawarkan agak menarik. Dapat free premium template yang cantik dan telah diuji bebas daripada malware, virus. Selain itu hadiah free premium template yang diberikan  ini telah dioptimize sehingga dapat diload didalam jangka masa bawah 3 saat. Memang laju okay. So, tak adalah visitor bosan kan nak kena tunggu lama setiap kali jenguk blog kita kan! Antara sebab lain pula, melalui segmen macam ni kita akan dapat mengeratkan sillaturahim sesama blogger dan mengenali antara satu sama lain. so, apa tunggu lagi? Jom join segmen ni. Ada 5 aje tau free premium template yang bakal di berikan kepada blogger bertuah. Nak tahu lebih lanjut? Click je dekat banner k ;)


7 comments:

  1. Terima Kasih Join :) Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. Blogwalking :) http://theathra.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    ReplyDelete
  3. Assalam.. boleh emel dekat saya ye untuk tuntut hadiah anda itu.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...