Sunday, 19 June 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


(Click Banner Untuk Join)


Assalamualaikum & Hi semua!

Saya memang lama dah ushar nile ni disebabkan harga yang berpatutan dan design barang yang cantik-cantik. Btw korang nak duit raya tak? Kali ni Nile buat giveaway.  If nak jom join giveaway raya Nile http://www.nile.com.my/. Memang best & rambang mata dibuatnya bila tengok hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan. Rugi pulak kalau tak join. Yelah mana tau rezeki, tup tup dapat duit raya . *da besar-besar ni sape jela nak kasi duit raya kan. sobs. 
 Btw, hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut : 


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

(Khas untuk 6 orang yang bertuah ;))


So, dekat bawah ni nak share 5 items menarik dengan harga berpatutan yang memukau mata & hati I daripada Nile. Wahhh..



ProductLeisure Design Elegant High Heel
JLM2016 Sales price: RM17.00
Date: 17/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 unit only(Sold out)




ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only (Sold out)





ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




ProductMixed Color Purse/ Wallet
JLM2016 Sales price: RM10.50
Date: 21/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 290 units only




ProductCandy Color OL Heel
JLM2016 Sales price: RM15.90
Date: 22/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only



So, what do you think? Menarik kan! Rasa macam nak grab sangat-sangat. :) 


Tarikh tutup: 30/06/2016 , 11.59 pm 
Check Result : Tekan Sini
Pemilihan : random.org


3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...