Facebook Page

Monday, 5 September 2016

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

Assalamualaikum & Hi,

Click banner untuk join

Bersempena bulan kemerdekaan ni Ahmadhasif.my telah membuat satu giveaway tunai untuk para blogger sekalian dengan harapan dapat berkenalan sesama blogger dan mengeratkan sillaturahim. Hadiah menarik menanti anda! So jom join!

Hadiah- Hadiah Giveaway

Pertama - RM10 + Di Masukkan di Bloglist 50 Hari 

Kedua - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 30 Hari

Ketiga - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 10 Hari

Keempat sehingga Kesepuluh - Hadiah Template Blogger



Entry saye bersempena bulan kemerdekaan ni, ialah apakah maksud sebenar kemerdekaan pada setiap orang? Bagi saya merdeka yang sebenar bukan sahaja dari sudut luaran, Tapi juga dari dalam diri kita, dari jiwa kita. Moga jiwa kita merdeka dari cara-cara hidup dan budaya penjajah. Jika tidak, kita belum betul-betul merdeka sebenarnya.

Okay , sekian sahaja dari saya! Cheers =)


21 comments:

  1. Terima kasih yer sudi join nad..
    yer sokong tu merdeka dari cara hidup dan budaya penjajah hidup la dgn budaya malayu yg berlandaskan agama islam kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesama Asep! Yup. kan budaya melayu yg berlandaskan agama islam, cukup cantik dah. =)

      Delete
    2. yup betul tu nad.. agama islam dah cukup indah dah tu.. :)

      Delete
    3. Kan. Alhamdulillah bertuah kita dilahirkan sebagai seorang islam :) Moga Allah tetapkan iman dan moga hidayahnya selalu bersama kita. Amin3 ☺️

      Delete
  2. Semoga awak berjaya dalam pemilihan..=)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum terima kasih kerana memenuhi syarat yg diperlukan..
    Senarai peserta telah dibuat selamat membuat sesi berkenalan dengan blogger lain.. :)

    Senarai Peserta ...

    ReplyDelete
  4. Merdeka bagi saya bebas dari kongkongan pemikiran barat yang selalu sangat diagungkan oleh anak muda yang mudah terjebak dengannya

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya..singgah dr segmen sama http://www.elihjapahar.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah blogwalking dri sgmen yg sma.Good luck! cntiknya bunga2

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

    Sementara tunggu hari tamat giveaway ni jom blogwalking dulu blog peserta lain sambil2 baca artikle mengenai kemerdekaan yang mungkin dapat menaikkan semangat patriotik kita ni.. hehe..

    Senarai Peserta Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete
  8. Betul tu... Org ckp merdeka luar dalam kan... Baru betul betul merdeka....

    Btw... Good luck.. Cikla singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  9. singgah menabung dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  11. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini..

    Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...