Sunday, 27 November 2016

Minyak Herba Asmak Mujarab Penawar Asma


Assalamualaikum & Hi!

Minyak Herba Asmak


Terlalu asyik menatap laptop sambil menyiapkan beberapa task dan assignment membuatkan kepala terasa berat, tengkuk terasa lenguh, lesu dan keliling mata terasa berat. Lantas tangan terus mencapai sebotol minyak herba asmak lalu disapukan di dahi, tengkuk dan leher. Okay baru rasa selesa sikit.

Trust me okay. Saya ni jenis yang suka sapu minyak angin keliling mata lagi2 bila rasa macam lesu je menghadap laptop ni. Then, pedih-pedih sensorang bila tersapu tak kena tempat T_T , minyak angin tu masuk dalam mata dan sebagainya. Sobs. 

Tetapi, bila guna minyak herba asmak ni takda pulak  rasa pedih-pedih keliling mata. Rasa okay je, fresh je lagi adalah. hihi. Mungkin juga disebabkan minyak herba asmak ni dah menjalani proses R&D yang agak lama menjadikan ia selamat digunakan dan sangat mesra pengguna. Tak pedih langsung.

Nak guna pun senang sebab design botol dia yang flexible dan senang disimpan. Nak tahu macam mana rupa flexible tu? Meh tengok gambar dan video dekat bawah ni. So, kita kalau pergi kerja tu terus grab dan simpan dalam poket.



suka dengan design botol minyak ni yg didatangkan dgn 2 jenis. 
Yang kecik ni senang nak simpan dalam poket & nak bawak ke mana-mana.


Nak tahu apa kelebihan design pada botol minyak ni?
 Meh tgk video ni


Kadang-kadang bila perut masuk angin, time sengugut, selesema pun pakai jugak untuk melegakan rasa tak sedap badan. Memang berkesan. Tak pedih dan sedap-sedap je rasa. Perut selesa tak kembung dan tidur pun nyenyak.


Kelebihan Minyak Herba Asmak Pelbagai Guna


1.  Telah melalui proses R&D dan kandungannya sangat mesra pengguna, selamat dan suci serta tidak overdose dengan bahan-bahan tertentu

2.   Selain berkesan untuk asma, semput, lelah, batuk, kahak, selsema, gigitan serangga, luka terkena api. ia juga berkesan untuk sakit perut, bengkak, lenguh, buasir, sembelit, sengugut, membantu melancarkan darah, sakit kepala, migrain, resdung, sakit gigi, strok dan ulser.

3.     Mesra kulit. So. Memang tak perlu risau kowt ada alahan tertentu kan

4.    Cepat meresap dan berkesan je lepas pakai. Kira time-time rasa pening kepala, sengugut ke apa kan bila pakai je terus rasa lega. Tak perlu sapu sampai overdose untuk kesan yang cepat. XD

5.   Walau berangin tapi still mengikut piawaian yang ditetapkan. So, bila pakai takdalah kita rasa pedih sana sini kan. Selesa je kan. Sedap-sedap je rasa.

6.   Yang bestnya, bila dah beli minyak ni terlebih dahulu customer akan diberi rundingan cara pakai mengikut masalah yang mereka hadapi dan biasanya akan dipantau okay



Merupakan Penawar Asma Pada Bayi

Seperti namanya, minyak asmak ni memang mujarab dan terkenal sebagai penawar asma dan selsema pada bayi. Macam sebelum ni anak buah saya yang baby lagi tu tak henti-henti meragam disebabkan selsema yang dihadapinya.

Memang merungut dan letih je mak dia. Yelah orang berpantang kan. Lepas mak dia sapu minyak herba asmak ni mengikut panduan khas yang diberikan, terus tak meragam lagi dah. Selsema dia kurang, malan-malam tidur pun lena.


Sebabnya bila kandungan yang terdapat dalam minyak herbak asmak ni secara tak langsung dapat melegakan batuk, mencairkan lendir dan kahak , melegakan kembung perut dan badan pun selesa. Tak percaya? Meh tengok video dekat bawah ni pulak ;)




Minyak Herba Asmak Berkesan Untuk Merawati



  • Asma semput, lelah, 
  • Batuk 
  • kahak
  • Selsema
  • Gigitan serangga
  • Luka terkena api
  • Sakit perut
  • Bengkak
  • Lenguh
  • Buasir
  • Sembelit
  • Sengugut
  • Membantu melancarkan darah
  • Sakit kepala
  • Migrain
  • Resdung
  • Sakit gigi
  • Strok
  • Ulser.

Yang istimewanya panduan khas cara-cara untuk menggunakan minyak herba asmak ni dengan betul akan diberikan kepada setiap pembeli. Contoh macam selsema, ada cara macam mana nak sapu bagi meredakan selesema tu. Untuk asma pun macam tu juga ada cara tersendiri.





Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus :

Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Website Minyak Herba Asmak :

http://penawarasma.com.my


Fb Page :

16 comments:

  1. Kakak teringin juga nak mendapatkanya bila baca sana-sini tentang minyak ini.
    Mesti bagus bila baca kegunaannya tu.

    ReplyDelete
  2. WAH BAGUS TU PENING2 NI MMG SELALU N BOLEH DIGUNA.

    ReplyDelete
  3. Entry ni u dah published kan dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi Adam. Baru publish semalam :)

      Delete
  4. Best pakai minyak ni. Berangin je rasa. Kalau sakit pinggang atau belakang elok sapu minyak ni.

    ReplyDelete
  5. Setakat ini buat sapu lenguh - lenguh badan hiii

    ReplyDelete
  6. Bagus ni. Boleh cuba nanti. Dah lama ke nadhie wueen guna produk minyak ni?

    ReplyDelete
  7. wah, bestnya minyak ni... nanti boleh cuba...

    ReplyDelete
  8. Boleh cuba ni

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  9. Semua pengomen nada dia sama.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...