Tuesday, 31 January 2017

iPhone 8 Bakal Dilancarkan?

Assalamualaikum & Hi!



Belum habis lagi demam iPhone7, tiba-tiba sudah tersebar tentang iPhone 8 yang bakal dilancarkan pada hujung tahun 2017 ni. Erk.. biar betul kan? Tidak pasti sejauh mana kesahihan daripada page iPhone 8 Official ini yang mendakwa bahawa iPhone tidak sengaja menyebarkan design terbaru iPhone 8 sedangkan masih tiada apa-apa berita dari official page Apple.


Diperbaharui dengan fungsi inovasi camera, flexible button widescreen, carbon fiber arms dan home button yang boleh bertukar-tukar warna dan icon bakal menjadikan iPhone 8 satu fenomena yang luar biasa, kerana fungsi ini belum pernah ada pada mana-mana smartphone sebelum ini. 


Jika benar ini adalah design dan features terbaru iPhone 8, memang sangat menarik pada pandangan saya.  Okay, malas nak cakap banyak lagi, biarlah gambar yang berbicara :


New iPhone 8 Photos Leaked


















Flexible widescreen. 
Perghh.. Screen boleh ditarik-tarik jadi panjang



Carbon fiber arms



Menarik bukan?
Last but not least, biarlah video pula yang berbicara :




video




Jika benar macam gini features iPhone 8, memang tak sabarlah dibuatnya! Dan kita tunggu sahajalah andai ada berita baik dari pihak Apple sendiri.

Jika masih belum terlambat ingin saya mengucapkan selamat tahun baru cina kepada semua kenalan, pembaca & rakan-rakan yang menyambut CNY pada tahun ini.

 Dan selamat bercuti semua! Jangan lupa esok start kerja dah! ;D Anyway, hope enjoy! :)

18 comments:

  1. Boleh tahan.. Skrin flexsible..🤔😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo betui ni.. memang best betullah part screen flexible tu. soo soo in love ❤️ hihi

      Delete
  2. mak oi cepatnya nak keluar iphone 8.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dijangka. hehe. tak sabar nak dgr pengesahan official dari Apple 🍎 hehe

      Delete
  3. Orang dahulu tidak benarkan orang lain sentuh kekasih dia tapi orang sekarang tak benarkan orang lain sentuh hp dia. Hsndphone is where the heart is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yaka. 🤔 Tapi saye okay je bagi adik2 pinjam fone, google dgn fone or tgk2 gambar. And I trust them that they will not read my personal message without my permission. Okay, rasanya boleh ukur kowt sejauh mana seseorang tu percayakan kita based on samada dia bagi kita pegang fone dia ke tak. hihi. just my two cents worth ✌🏼

      Delete
  4. Hai nadhie..sis JM datang buat kunjungan balas 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis, terima kasih datang berkunjung :)

      Delete
  5. Iphone 8???? Baru je kuar iphone 7 ni dah 8 plak? Adehh x sempat nk kejo sikit hari lg iphone 10 adehh

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kan sis! hehe. rege tataw lah cemna ni

      Delete
  7. Pehhh iphone 8 lak. Hrga msti pehhh jgk.huhu

    ReplyDelete
  8. teknologi bergerak pantas..setia dgn samsung..huhu..

    ReplyDelete
  9. teringin nak upgrade ke iphone tp hrga perghhh. btw, terima kasih tau singgah blog ju =D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...