Friday, 21 April 2017

Harga Parking Di IKEA Cheras, Kuala Lumpur

Assalamualaikum & Hi!



Baru-baru ini saya berkesempatan menghadiri sebuah SPA reviews yang terletak di IKEA Cheras. Biasa pergi IKEA yang dekat Damansara tu kan. So, disebabkan IKEA Cheras ni boleh dikatakan masih baru lagi bertapak, so baru ni lah berkesempatan untuk pergi sana. Heh, btw siapa yang dah pergi sana? Cantik-cantik kan dekorasinya? Memang rambang mata dibuatnya!





Seperti biasa bila dah memandu sendiri ni, bab-bab parking ni memang menjadi keutamaan. Tempat macam IKEA ni kan ramai sangat orang datang tak mengira hari, so risau jugaklah kowt-kowt mahal kan. Tapi alhamdulillah murah sahaja harga parkingnya. Dan paling lega time saya datang haritu dalam 13 April lepas memang free of charge, Mereka tak charge apa-apa pun. Tapi tak tahulah hari lain macam mana pulak kan. 




Harga Parking Di IKEA Cheras, Kuala Lumpur



Okay inilah senarai harganya. Tidaklah menakutkan bila melihatnya kan? Seronok je bila masuk haritu free. Apapun dinasihatkan jangan sesekali menghilangkan ticket parking anda. Tak pepasal nak menangis membayarnya nanti. tsk.



Okay setakat ini sahaja. Semoga perkongsian ini bermanfaat. Bubye!




5 comments:

  1. kak ana pernah pergi sekali je. tu pun masa weekdays dan office hour.so parking banyak dan sgt selesa nk jalan2 dlm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah saya pergi time office hour jugak ni. tp berlanjutan sampai malam. kan selesa even ramai org tp parking banyak.

      Delete
  2. e'in dah penah pegi sini sekali.. memang rambang mata laa.. hihi

    ReplyDelete
  3. Syed tak pernah lagi pergi sini. Selalu lalu tepi jalan ja. IKEA dekat damansara tu macam lagi best haha. Tapi okaylah parking murah kan.

    ReplyDelete
  4. nak pergi juga IKEA cheras ni...alang-alang dah ke SBB2017 dan juga dapat gift card dari IKEA...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...