Harga Parking Di IKEA Cheras, Kuala Lumpur

Assalamualaikum & Hi!



Baru-baru ini saya berkesempatan menghadiri sebuah SPA reviews yang terletak di IKEA Cheras. Biasa pergi IKEA yang dekat Damansara tu kan. So, disebabkan IKEA Cheras ni boleh dikatakan masih baru lagi bertapak, so baru ni lah berkesempatan untuk pergi sana. Heh, btw siapa yang dah pergi sana? Cantik-cantik kan dekorasinya? Memang rambang mata dibuatnya!









Seperti biasa bila dah memandu sendiri ni, bab-bab parking ni memang menjadi keutamaan. Tempat macam IKEA ni kan ramai sangat orang datang tak mengira hari, so risau jugaklah kowt-kowt mahal kan. Tapi alhamdulillah murah sahaja harga parkingnya. Dan paling lega time saya datang haritu dalam 13 April lepas memang free of charge, Mereka tak charge apa-apa pun. Tapi tak tahulah hari lain macam mana pulak kan. 




Harga Parking Di IKEA Cheras, Kuala Lumpur





Okay inilah senarai harganya. Tidaklah menakutkan bila melihatnya kan? Seronok je bila masuk haritu free. Apapun dinasihatkan jangan sesekali menghilangkan ticket parking anda. Tak pepasal nak menangis membayarnya nanti. tsk.



Okay setakat ini sahaja. Semoga perkongsian ini bermanfaat. Bubye!




Comments

  1. kak ana pernah pergi sekali je. tu pun masa weekdays dan office hour.so parking banyak dan sgt selesa nk jalan2 dlm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah saya pergi time office hour jugak ni. tp berlanjutan sampai malam. kan selesa even ramai org tp parking banyak.

      Delete
  2. e'in dah penah pegi sini sekali.. memang rambang mata laa.. hihi

    ReplyDelete
  3. Syed tak pernah lagi pergi sini. Selalu lalu tepi jalan ja. IKEA dekat damansara tu macam lagi best haha. Tapi okaylah parking murah kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha entahlah taktaw mana lagi best. tgk semua best je. hihi. tp yg ni cam lagi besar

      Delete
  4. nak pergi juga IKEA cheras ni...alang-alang dah ke SBB2017 dan juga dapat gift card dari IKEA...

    ReplyDelete
  5. Bulan lepas free jgk parking. Ada hari2 dia kot yg free.huhu

    Bestnya kalau ikea ni dkt. Nk bli katil dia tuuu. Nk bwk guna kete cam xmuat je.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! best betul kalau dekat dgn rumah. ni nak beli pun pikir sepuloh kali. hahaha. benda2 kecik okaylah kowt, tp mcm rak buku ke apa tu. haa cuci mata jelah

      Delete
  6. kalau ade beli barang dalam ikea, parking free je. masa bayar dekat casher tu bagi sekali tiket.. nnt tinggal masukkan dekat autopay tanpa dicharge ape2 pon... ehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh cenggitu pun ada ye? nice info ni awak :) tapi ritu tak beli apa pun sbb singgah dekat spa dalam tu je. hihi. next time boleh try ni :)

      Delete
  7. hilang ic lagi menakutkan.. haha nak rm1k tu hehe

    www.neezalife.com

    ReplyDelete

Post a Comment