Tuesday, 4 April 2017

Tarikh Membuat Rayuan Semula Brim 2017

Assalamualaikum & Hi!



Apa khabar semua? Sihat? Maaf jarang update blog kebelakangan ni. Kebizian betul kebelakangan ni. Masih banyak lagi post yang berada di waiting list. Sobs. Mujur sempat bercuti dan dapat melapangkan fikiran seketika. hoho. Harapnya dapatlah settle kan semua secepat mungkin. Serabut punya pasal terus tukar background blog kaler putih. Tenang cket hati tengok. hehe


Okay takmo bebel panjang meh kita straight to the point. Pada siapa yang tak dapat brim 2017 ni, jangan sedih-sedih k. Boleh cuba naseb lagi dengan membuat rayuan brim sekali lagi. Tarikh rayuan semula brim telah pun dibuka semula seperti berikut:






3 April 2017 sehingga 31 Mei 2017



Bagi membuat rayuan brim 2017, first of all kena download borang tersebut di sini Borang perlu diisi dan dikemukakan bersama salinan kad pengenalan, dokumen sokongan seperti slip gaji dan lain-lain dokumen dan seterusnya di bawa ke kaunter LHDN berdekatan anda. 


Taknak bebel panjang lagi, saya doakan semoga berjaya dalam rayuan brim. Bertabah k dan terus tuntut hak korang! Fightingg! hehe . Okay setakat ini sahaja. Semoga bermanfaat. Babai!

16 comments:

  1. Perkongsian yang bagus. semoga berjaya dengan rayuan yang dibuat bagi mereka yang tak dapat tu :)

    ReplyDelete
  2. Oh! masih ada masa dan banyak masa lagi untuk buat rayuan.
    Mrs. A ingatkan dah tamat al-maklumlah tak dapat BRIM huhuhuhu...

    ReplyDelete
  3. Baru kutahu siap boleh buat rayuan BRIM yer. Hehehe..All the best pada yang mencuba. Didoakan, setiap wang tersebut dapat dibelanjakan ke jalan yang diredhai ALLAH S.W.T :)

    ReplyDelete
  4. Masih ada lagi rayuan BR1M ni ya, dah bulan 4 kan... kesian pada yang layak tapi tak dapat...

    ReplyDelete
  5. thanx untuk info dik.. nanti kakak share kat kawan.. sebab aritu dia punya permohonan tak lepas.. hee~ harap ade la rezeki dia..

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya kepada yang mencuba :)

    ReplyDelete
  7. kalau yg dah dapat, boleh buat rayuan lg? hee

    ReplyDelete
  8. X pe kena fight fight la jugakkk ya yang layak tapi x dapat..hii bagus lahh nad kongsi infooo

    ReplyDelete
  9. RAYU JE ADA REZEKI INSYAALLAH

    ReplyDelete
  10. Saya alhamdulillah dah dapat haritu. Tapi, sebab kena ambik sendiri dekat bank masih tak ambik lagilaa duit tu. :)

    ReplyDelete
  11. Saya dah kongsikan kat watsap.
    Benda baik jangan ditangguh.

    ReplyDelete
  12. wah bestnya dapat neeza punya kad siswa entah bila nak dapat entah

    wwww.neezalife.com

    ReplyDelete
  13. assalammualaikum
    ...
    encik saya nk buat rayuan brim sekli lgi ..boleh ..atas bantuan dan ....tetapi lebih dri itu ....dri 1000

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...