Tudung Elysium Berikan Keselesaan Ketika Melakukan Aktiviti Lasak

Assalamualaikum &  Hi!



Nowadays, semakin ramai wanita yang melibatkan diri dengan aktiviti lasak seperti hiking, jungle trekking, paragliding, horse riding , memanah (semua ni my fave XD) dan sebagainya. Boleh kata kemampuan wanita kini dah hampir setanding lelaki, malah ada yang lebih hebat lagi.



Wanita yang hebat bukan sahaja bekerjaya namun masih lagi mampu menguruskan rumah tangga dengan baik seperti memasak, mengemas rumah dan sebagainya. Selain itu, mereka juga tidak terlepas untuk menitikberatkan kesihatan dan melibatkan diri secara aktif dengan aktiviti lasak.






Bercakap tentang penjagaan kesihatan dan penglibatan aktiviti lasak, antara aspek penting yang perlu dititikberatkan adalah pemakaian yang selesa, memudahkan pergerakan dan menghalang kepanasan. Ya, bertudung bukan lah alasan untuk kita menidakkan demi melakukan aktiviti lasak. 


Oleh itu, PTT Outdoor menampilkan tudung jenama Jacqueline.K dengan siri pertama mereka yang dipanggil Elysium yang bermaksud kecantikan dan keanggunan dalam bahasa Yunani. Dibuat dengan  menggunakan Microfibre dan spandex streanable, lebih selesa untuk aktiviti luar anda. Ia bukan sahaja memudahkan pergerakan haba, malah cepat dipakai dan selesa!




             Ciri-Ciri Elysium
  • Comfortable Fit
  •  Lightweight – feels like a second skin
  •  Cooling Fabric
  •  Stretchable
  •  Doesn’t move around during workout
  • Affordable Pricing
  •  Quick dry: Perfect for hikers who needs their scarves to dry within a night
  • Fits: even with a lot of movement  during workout, Elysium will stay still thanks to its spandex property
  • No iron needed!





So, pada kaum wanita dekat luar sana yang ingin mendapatkan Elysium, boleh dapatkan nya di sini (PTT OUTDOOR) . Nak diskaun istimewa sebanyak RM10? Just guna je code di bawah okay?! ;)




DISCOUNT CODE :  NWUEEN10




Okay, have a nice day everyone! 

Stay fit & stay healthy! 

XOXO *kendian keluar love terbang XD*


Comments

  1. Tudung untuk pergi bersukan dan bersenam pun dah ada di pasaran sekarang ya

    Bagus ni

    Sebab kita buat aktiviti lasak kan

    Sebab tu tudung pun mesti jenis menyerap peluh

    Bagus pengudaraan dan juga sejuk dan selesa

    Dan sukar untuk kedut

    Jahitan pun tak cepat tetas

    baru lah rasa berbaloi dan seronok saja nak pakai lagi

    ReplyDelete
  2. bagusla ada tudung yg sesuai utk aktiviti lasak. wanita zaman sekarang kan dah ramai yg suka bersukan & outdoor juga.

    ReplyDelete
  3. Tak payah iron tu penting...hahaha

    ReplyDelete
  4. bagus ada kain tudung khas utk sukan ni yer.. :)

    ReplyDelete
  5. senang pun senang.. sarung saja kan..

    ReplyDelete

Post a Comment