Giveaway Pertama Dari Blog Irdagarmin

Assalamualaikum & Hi Semua!

Giveway Pertama Dari Blog Irdagarmin
(Click banner untuk join)


Apa khabar? Hi Semua. Sihat ke? Kebelakangan ini agak busy dengan macam-macam benda, assignment, task & sebagainya dan jarang ada masa untuk berblog. Apapun di harapkan moga semua yang membaca berada dalam keadaan sihat sejahtera. Amin! Btw, bosan-bosan takda buat apa, jomlah join giveaway pertama dari blog Irda ni. Hadiah yang bakal diberikan jugak menarik! Iaitu tiga buah buku motivasi karya H.M Tuah Iskandar buat pemenang bertuah! Wahh.. siapa yang taknak kan? Dan paling penting buku tersebut semua baru-baru tau. Bau kedai lagi Hihi


Btw, apa yang saya suka sebenarnya lebih pada isi dalam buku tersebut dan suka sangat dengan gaya dan cara penulisan HM Tuah Iskandar yang penuh motivasi dan kata-kata positif. Siapa yang tak pernah baca mungkin boleh cuba chance ini untuk membacanya.


Okay jadi macam mana nak join? Mudah je


Syarat-syarat Nak Join

1. Follow blog irdagarmin.


3. Buat 1 entri, letak banner dan  backlink kan ke entri ini.
Dalam entry  : jika uols ada baca blog irdagarmin sebelum ini,apa topik yang korang suka,banking?atau apa-apa je komen untuk penambah baikkan untuk penulis.cth:(blog irda ni cacamarba,blog irda ni too personal..blog irda ni asyik cite business je bosan lah atau ..blog irda ni best :D huhuheheh)


4. Tinggalkan link entry di ruangan komen untuk irda jejak uols.


Giveaway akan bermula dari  4 November 2017 (12pm) hingga 4 December 2017 (12am)





Komen Berkenaan Blog Irda


Okay, secara peribadinya memang selalu singgah blog Irda sebab terdapat banyak info-info menarik berkaitan kewangan, business yang boleh diperolehi di situ. Gaya penulisan irda juga santai dan tidak terlalu berat, mudah di fahami dan pasti akan memberi motivasi pada sesiapa yang membacanya. Pendek kata, takda yang carca marba lah :p So far tengok template Irda pun kemas aje & memudahkan pembaca ;)

Okay antara perkara yang kita suka bila singgah blog Irda ni adalah sebagai contoh bila Irda cerita semula pengalaman-pengalaman bekerja Irda, macam mana Irda mengejar apa yang Irda suka buat berbanding $$, sangat memberi inspirasi. Paling suka artikel cara menjemput rezeki tu. :)

Okay Irda, good luck and all the best for your future. Keep Going!:)


Comments

  1. Good luck. Ada rezeki nak join jgak. InsyaaAllah

    ReplyDelete
  2. Good luck nadhie..suka gak baca buku motivasi dr h.m tuah iskandar ni..dh lama dia x bersiaran kat tv eh

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum Nadhie..hehe,thank you so much dear and good luck :)

    ReplyDelete
  4. good luck...singgah dr GA yg sama

    ReplyDelete
  5. good luck nadhie. Ain pun join jgak :)

    ReplyDelete

Post a Comment