Tuesday, 27 May 2014

Cinta tiga segi?




Cinta tiga segi lah sangat! Huahahaha. Keje mengong je time ni. Ta ingat tahun bila da. Tak pasal-pasal gambar budak2 ni di ambik lalu di create jadi kisah cinta pulak.hahaha. Sian korang budak. Kakak sedara kau ni memang. Siap kau laga-lagakan budak tu supaya berpegangan tangan. Tak taw la apo yang den terpikir time ni . Jijis gelis betul bila terbaca balik caption2 dlm gambar ni. Huahaha.


Anak Cikgu Idayu pun x pasal2 terpalit sekali. Kuang asam je siap di jadikan watak lelaki.. Tuuhaaa.. yg pakai baju putih tu. Dah besar dah budak tu sekarang, dah tadika kalo tak silap. Heee…heharap Ustazah Nur Idayu yg ku panggil Cikgu Idayu tak marah le kalo ternampak gambar ni.hee.. Betul cikgu, saye tak pernah buli anak cikgu. Ni sume gurauan jee. Ngeee :D 

Okay, cut that crap.haha.Yang penting layan jelah
















Comel-comelkan bebudak ni? :’) Rasa macam nak rotan pun ada :P Okay , bye!





Monday, 26 May 2014

He knows Everything!




 
Bismillah...
My first entry ever in my new blog :') May this post will easier and calm any uneasy heart including me. Hope this blog will full of useful information & some warm contents yang berguna dunia akhirat. Aminn... :')


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...