Facebook Page

Saturday, 31 January 2015

Kisah seorang pengawal taraf bawahan


Kisah ni aku tulis time stress dekat tempat keje & then luahkan stress aku tu dengan mereka cerita mengarut ni. Hikhik. Time tu barulah rasa macam puas hati sangat-sangat even just dapat melampiaskan kemarahan dekat fast notepad ni je. Bila baca balik macam kelakar pun ada.Ha! Pepandailah korang tafsirkan kiasan-kiasan yang aku guna time tu. Yang pasti aku pun tak berapa ingat certain kiasan tu aku tujukan pada siapa dan untuk apa. Hehe. Bila difikirkan balik macam tak baik pun ada. Tapi, rasanya lebih baik melepaskan kemarahan dengan cara macam ni daripada melepaskan dengan cara yang tidak sepatutnya kan. Hihi.











Bila baca balik... memang gelak guling-guling dibuatnya. hihi :'D D D


p/s: 'kuceng and anjeng' kalo x silap aku kiaskan utk masalah teknikal/problem berkaitan kerja & bukannya manusia taw :3



 -Sekian-








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...