Facebook Page

Tuesday, 19 July 2016

GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN AND ECAH

Assalamualaikum & Hi semua!


Jom join GA ni.
 Nak taw syarat-syaratnya? Okay macam dekat bawah ni k ;) GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September .

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .
SENARAI HADIAH :

  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )

Saguhati :
 Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )

So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih !

3 comments:

  1. good luck..sy join jgak..
    btw..dah follow your blog...klau sudi boleh lar singgah n follow my blog...:)
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/07/giveaway-sakan-by-eyqin-and-ecah.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. Hai ! Eyqin datang berkunjung blog ni . Terima kasih sangat sebab sudi join GA eyqin dengan kawan eyqin , ecah . GA dah pun tamat . Maybe dalam 2 or 3 hari lagi , kami akan umumkan pemenang . Last but not least , terima kasih dan selamat berkenalan ! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...