Cara Merawat Penyakit Kulit Ekzema Dan Psoriasis Pada Bayi

Assalamualaikum & HiTeksturnya yang putih jernih, halus dan lembut membuatkan saya terpikat untuk menyentuhnya. Selain sesuai untuk kegunaan luar bagi mengatasi masalah kulit seperti ekzema, ruam-ruam dan jerawat, malah bedak asmak juga selamat untuk dimakan! Jangan tak percaya! Biasanya bedak asmak dimakan bagi mengatasi masalah seperti sakit perut, cirit birit , gout dan lain-lain.

Diperbuat dari 100% bahan semulajadi iaitu tanah liat putih berkualiti tinggi, menjadikan bedak herba asmak selamat digunakan untuk semua peringkat umur. Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan sangat sesuai untuk merawat ruam pada bayi, ekzema, psoriasis, kudis buta, kurap, panau, kayap, gatal, cacar air, luka dan lain-lain Apa keistimewaan Bedak Asmak ?


Selain merawat masalah kulit seperti di atas, bedak herba asmak juga terbukti mampu mengecutkan jerawat, mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu. Boleh dipakai setiap malam sebelum tidur 

Selain itu, bedak herba asmak juga mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA, dan menjadikan ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan dan mampu mengelakkan masalah pori-pori tersumbat.

Mampu merawat masalah kulit,mengelakkan kedutan,menghilangkan jerawat,melicinkan dan menjadikan kulit wajah lebih halus dengan penggunaan yang berterusan. Malahan bedak ini telah terbukti merawat ekzema, psoriasis, ruam, kudis buta, kurap, panau dan lain-lain.

Boleh dimakan untuk masalah Cirit-birit dan gout.Selamat dan suci. Teksturnya lebih halus,mudah serap,dan sejuk bila dipakai.


Ciri-ciri :

-          Beratnya 150g+-
-          Harga cuma RM38
-          Produk premium pada harga TERENDAH! 
-          Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.
-          Cara Pakai untuk masalah kulit : Dipakai sekerap yang mungkin.
-          Mempunyai permintaan tinggi semenjak dikeluarkan.
-          Pilihan Terbaik zaman-berzaman


Testimoni Bedak Asmak :
Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  :

Hotline HQ : 019 - 970 8897

Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Ig : mham.sdnbhd

Fb Page Produk :

Penawar Ruam Pada Bayi


Penawar Ekzema Mujarab Terkini


Info Bedak Asmak juga boleh didapati di fb page :

Penawar Asma Mujarab


Minyak Herba Asmak HQ 


Jom tengok video ni :- 

Kisah Bedak Asmak (bedak yang boleh dimakan?)

Okay setakat ini sahaja! Moga bermanfaat :)

1 Comentarios