Sunday, 6 August 2017

Salted Vanilla Peanut Butter Berikan Kelainan Ketika Bersarapan


Assalamualaikum & Hi!





Sarapan pagi yang enak bukan sahaja boleh mengekalkan tenaga malah membuatkan kita ceria sepanjang hari! Bosan dengan mentega. jem dan peanut butter biasa yang selalu saya makan, kali ini saya mencuba perisa lain , iaitu Salted Vanilla Peanut Butter from Kravve.Co!


Sedikit info tentang KRAVVE.CO , ia adalah sebuah kedai online untuk Perasa buatan sendiri yang sihat (Sos, jem, spread, perasa,Spread, rempah dan lain-lain). Malah ia dibuat secara homemade. Yang bestnya mereka turut menawarkan penghantaran percuma jugak tau :)


Rasa peanut butternya bersama gabungan vanilla menjadikan ia sangat sedap di makan. Baik dimakan dengan roti, biskut dan lain-lain, mahupun dimakan begitu sahaja. Kekadang tu time petang-petang, bosan-bosan tiba-tiba tekak rasa lapar, time ni terus capai biskut dan salted vanilla peanut butter ni. Sapu je dekat biskut kosong tu. Sedap pulak rasa. Takdalah kosong je kan.



Bagi yang ingin mendapatkan salted peanuts butter with vanilla, boleh tekan sini atau rujuk maklumat di bawah untuk info selanjutnya. Dan jangan risau, ada diskaun menanti anda. Just masukkan promo code seperti di bawah:





PROMO CODE:

Nadhie



Untuk maklumat lanjut sila kunjungi:







7 comments:

  1. ya allah..!! sejenis kegodaan apekah ini !!

    ReplyDelete
  2. WAH SEDAP TU DIGANDINGKN DGN APA SAJA MENU

    ReplyDelete
  3. Sedap kan nadd . .memang bagus website dia

    ReplyDelete
  4. Wah wah wah..macam sedap aje ni =)

    ReplyDelete
  5. adududu sedapnya! isy budak ni, pagi2 buat kita terliur ya.

    http://ainniah.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Serius, yang ni memang nampak sedap!! FUhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...