BolehCompare now make your life easier! - Nadhie Wueen

Thursday, 8 March 2018

BolehCompare now make your life easier!

Assalamualaikum & Hi Semua!

BolehCompare now make your life easier! 


Lamanya tidak menulis. Sis kebizian sedikit sejak masuk sem baru. hiks. Okay, apapun hari ini sis nak kongsikan serba sedikit tentang "BolehCompare". Apa bendanya BolehCompare ni kan? Nak compare pasal apa kan? Okay, jika bercakap pasal compare tentang harga, pasti ramai yang akan menyangka seperti apps berkenaan travel, yang biasanya membuat perbandingan tentang harga bilik, harga hotel, homestay dan sebagainya. Tetapi berbeza dengan BolehCompare ni.  


Untuk pengetahuan anda, BolehCompare berkolaborasi dengan MDEC under e-rezeki (The Platform Malaysia Digital Workers Community) merupakan mobile friendly platform di mana ia akan membuat perbandingan harga tentang produk-produk dan servis-servis tertentu yang terdapat di Malaysia. Di mana ia bertujuan untuk menjimatkan masa anda, untuk mencari dan membuat perbandingan harga tentang produk yang tepat dan mengeluarkan belanja berpatutan mengikut produk yang diingini. 




Antara produk-produk mahupun servis yang anda BolehCompare mahupun membuat perbandingan harga adalah seperti membuat perbandingan tentang Harga Loan Rumah, Broadband plans, Pospaid Plan Bundle , Mobile Device Plans dan sebagainya. 



Cara-cara Untuk Membuat Perbandingan Harga


Tak susah pun cara-caranya. Just ikut je langkah-langkah seperti di bawah :-

1. Mula-mula buka je website BolehCompare

2. Pilih apa yang korang nak compare. Contoh dekat bawah ni saya nak compare loan perumahan



3. Tekan je search. Then lepastu terus keluar senarai jenis loan perumahan seperti di bawah! Hah, mudah je kan?


4. After that boleh proceed dengan Apply Now untuk apply loan tersebut. Ha, memang sangat mudah.






Antara Exclusive Offer Yang Ada?

Di mana if korang SIGN UP dekat sini, korang akan berpeluang untuk dapat RM100 touch n go!

SIGN UP  dekat SINI, SMART TAG device mungkin akan menjadi milik anda!

SIGN UP dekat sini, korang akan berpeluang untuk dapat RM100 touch n go!

SIGN UP dekat sini untuk dapat RM100 touch n go!

SIGN Up dekat sini untuk dapat RM100 touch n go card!



Selain itu, di antara OFFER lain yang mungkin anda tungu-tungukan adalah....


JENG JENG JENG!

Boleh Renew INSURAN KERETA korang dekat sini!!


BUKA je LINK ni dan terus RENEW Insuran Kereta korang.
Semudah ABC okay!





Cara-Cara Buat Duit Dengan BolehCompare:


Selain daripada itu, jika korang berminat, korang juga boleh membuat duit melalui BolehCompare khususnya buat Para Blogger dekat luar sana. Nak tahu caranya? 

1. Buka je link dekat SINI dan register

2. Lepas success register, ikuti langkah-langkah seperti di bawah.














All is done. Semakin banyak korang promote , semakin banyak income. hehe


Okay untuk sebarang maklumat lanjut, sila kunjungi :

Semoga perkongsian ini bermanfaat! Bubye!



8 comments:

  1. Selamat bercuti sis nadhie. ini pun boleh jadi affiliate. canggih

    ReplyDelete
  2. Wow, sekarang urusan harian menjadi lebih mudah tak payah dah nak buat kajian satu persatu kan.. 😍

    ReplyDelete
  3. Nak compare harga pun ada laman web nya. Terbaik ni

    ReplyDelete
  4. jemput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  5. Singgah blog walking sis nahie. Macam mcam kemudahan seakrang ni

    ReplyDelete
  6. wah akak mula2 x faham apa buka web bolehcompare,, nasib nad cerita balik kat sini hihi

    ReplyDelete
  7. Memang berguna sangat apps ni. Kadang tu dah excited compare harga barang kita nak beli, last last tak jadi beli ekeke.

    ReplyDelete
  8. Singgah blogwalking. Selamat pagi cik nadhie.

    Banyak website yang memudahkan urusan sekarang ni

    ReplyDelete