Program Cuti Sekolah KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Bermula 19th – 25th March 2018 Ini! - Nadhie Wueen

Thursday, 15 March 2018

Program Cuti Sekolah KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Bermula 19th – 25th March 2018 Ini!

Assalamualaikum & Hi Semua!

Program Cuti Sekolah KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Bermula 19th – 25th March 2018 Ini!


Apa khabar? Sihat? Cuti sekolah makin nak dekat. Korang dah ada planning ke nak bawak anak-anak pergi mana?  Bila time cuti sekolah ni, umumnya kita pasti akan terfikir apa aktiviti-aktiviti menarik yang boleh budak-budak turut serta dan dalam masa yang sama memberi manfaat kepada mereka. Tak gitu?

Ya, sis pun dalam dilema yang sama. Tetapi bukan bawak anak lah. Sebaliknya adik sis yang masih sekolah lagi. Setiap kali cuti sekolah, mak dah bising. 

"Kau tak nak bawak adik-adik kau gi jalan-jalan ke? "

"Sian adik kau takda siapa nak bawak jalan-jalan time cuti sekolah ni. "


Haha. Begitu lah antara bebelan yang sis kena tahan. Bukan tak nak, tetapi kadang-kala tak tahu nak bawak pergi mana. Eh aktiviti apa yang menarik? Nak pergi mana je? Buat apa? Haha. 

Berita baiknya, akhirnya tahu dah apa aktiviti best nak bawak adik time cuti sekolah nanti. 

Iaitu di ..



KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur 

Bermula 19th – 25th March 2018 Ini!

Details adalah seperti di bawah :-

Event: KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur
Date: 19th – 25th March 2018
Time: 10.00am – 9.30pm Daily






Antara Aktiviti Menarik Di KidZania Go!@Quill City Mall :-


Ada 8 aktiviti menarik yang membuatkan iolss yang berjiwa kanak-kanak ni pun turut teruja untuk turut serta. Lols. antaranya ialah :-

1. Sharp Air Quality Control
2. Scott's Research Lab
3. Mc Donald's Fitness Centre
4. Magic Studio
5. TV Studio, Volvo - Stop
6. Look and wave
7. Court house
8. Recycling centre




Boleh Reedem Ticket Free Untuk Masuk ke Kidzania Go!

Promosi. Siapa yang tak suka kan? Rata-rata ramai yang suka. Termasuklah sis. Of course. So , untuk pengetahuan anda, mudah sahaja untuk korang reedem ticket free ke Kidzania Go! ni iaitu  apabila anda membelanjakan RM38 sahaja di dalam satu resit di mana-mana outlet di Quill City Mall Kuala Lumpur! Dah alang-alang datang Quill City Mall tu takkan lah tak beli apa-apa ye tak? And then alang-alang dapat pulak reedem ticket free. For me, memang berbaloi. hiks.


So, setakat ini sahaja perkongsian dari sis. Happy holiday & Have fun everybody!
Semoga perkongsian ini bermanfaat. Bubye!




11 comments:

  1. Yeayy..jejoms kita ke Quill City Mall! Anak2 akak pun tak sabar dah ni.

    ReplyDelete
  2. Singgah blogwalking, idea yang baik untuk ke sini masa cuti sekolah nanti

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam jumaat dari Maznee. Banyak aktiviti kidzania untuk anak anak kan

    ReplyDelete
  4. seronoknya kalau dapat pergi dengan anak2

    ReplyDelete
  5. menarik betul kidzania nie.. bile laa nak bukak kat jb pulak..

    ReplyDelete
  6. yayy bolehh bawak anak fruit kita nanti :D

    ReplyDelete