Wordless Wednesday #33 1000 Bulan - Nadhie Wueen

Wednesday, 30 May 2018

Wordless Wednesday #33 1000 Bulan

Assalamualaikum & Hi!

Wordless Wednesday #33 1000 Bulan
credit image: ceramah.org


14 comments:

  1. beruntung mereka yg beribadah di malamnya..

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan dari nadhiewueen, lama dah tak singgah blog walking. Bulan puasa ni masanya singkat.

    ReplyDelete
  3. Selamat petang sis, Mama singgah ke sini petang ni. Untunglah dapat malam 1000 bulan

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, Salam Jumaat & selamat pagi dari Ibu.

    ReplyDelete
  5. Good Morning, Mama singgah blogwalking sis. Ramadhan kareem

    ReplyDelete
  6. Selamat pagi sabtu Ibu ucapkan pada sis. Rugi tak tuntut ganjaran 1000 bulan tu kan

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum & selamat pagi jumaat Mama ucapkan kepada sis nadhiewueen. Lama tak update blog ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Mama .hee. busy cket saye . tengah final exam. hehe Tqq selalu melawat. semoga diberi kesihatan yg baik dan keberkatan sepanjang ramadhan yang mulia ini. amin :)

      Delete
    2. Perjuangan mencari lailatul qadr di teruskan malam ini. Selamat berjuang di malam 25 ramadhan.

      Selamat berjaya dalam final exam. Teringat zaman belajar dulu. Exam time puasa. Memang haru.

      Tengok course lain habis awal terus balik.

      Jeles jeles

      Delete
    3. Allahumma antas salam. Semoga Allah berikan kefahaman dan rezeki menjawab semua soalan dengan baik

      Delete
  8. salam ramdhan nad! Semoga ibadah berpuasa diterima dan diberkati olehNYA

    ReplyDelete
  9. Malam yang ditunggu-tunggu..
    Semoga kita dapat memanfaatkan malam-malam terakhir bulan Ramadhan ini..

    ReplyDelete