Wordless Wednesday #34 Exam - Nadhie Wueen

Wednesday, 11 July 2018

7 comments:

  1. Fuyyooo~~ ni kalau kat malaysia buat gini mau ade yg letak pisang goreng, kopok lekor,nasi lemak. Tak dan 5 minit semua tidor atas kertas exam. HAHAH! Tapi memang menarik lah derang punya style exam tuh kan? wonder exam utk kids or students uni ke ape ni..

    ReplyDelete
  2. Mama singgah bertandang ke blog sis petang rabu ni. Yang baik kita ikut, yang tak baik kita jadikan sempadan

    ReplyDelete
  3. WAHHH mewahhnya nak jawab exam jek pun,, kalo cam ni x fokus nak jawab paper, dok asyik makan jerr

    ReplyDelete
  4. Salam Jumaat, Mama singgah blog walking.

    ReplyDelete
  5. waaa sambil jawab exam sambil makan... :D :D naya ni kalo kopi tertumpah atas kertas.. haha..

    ReplyDelete
  6. Macam ni best la...senang akak nak makan ice cream. Hehehe

    ReplyDelete
  7. kalau lagu ni, mmg tak cukup masa nk jwb soklan peksa..huhu..
    aiskrim tu yg tk tahan tu..

    ReplyDelete