Cannis App Bukan Sekadar Aplikasi

Assalamualaikum & Hi Semua!Terlalu serabut dengan pelbagai apps yang memenuhi storage handphone? Mahukan sesuatu yang berbeza? Ringkas dan padat? Yang semuanya ada dalam satu tempat? Pernah terfikir? Ya, kini korang tak perlu lagi risau, kerana apps seperti itu telah benar-benar wujud. 

Di mana ia menggabungkan social media, online shopping, games, food dan banyak lagi dalam satu aplikasi! Menarik bukan?Seiringan dengan perkembangan dan kemajuan teknologi, pelbagai kemudahan telah kita perolehi. Dan kini Cannis App menjadi salah satu peneraju utama di mana kita boleh memudahkan urusan seharian dengan teknologi! Wahhh.. best kan!Teknologi Cannis App Luar Biasa Apabila Menggabungkan 7 Dalam SatuPunyai Team Berpengalaman di Banyak Tempat!

Untuk pengetahuan korang, baru-baru ini iaitu pada 18 Ogos yang lalu, Cannis App telah dilancarkan di Setia City Convention and Exhibition Center ( SCCC ) oleh Pengerusi Cannis Group iaitu Her Royal Highness Crown Princess, Kekanda Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Al-Haj . Di mana beliau telah memberi tunjuk ajar kepada lebih seratus syarikah terkenal dengan pengalaman di dalam bidang korporat yang dimilikinya. Disertai oleh Naib Pengerusi, Tan Sri Dato Sri Ong Tee Keat dan Ketua Pegawai Eksekutif ialah Datuk Dr. Azman Ching. Beribu pejabat di Kuala Lumpur, Malaysia, Cannis mempunyai beberapa pejabat di Taipei, Guangzhou, Hong Kong dan Pulau Pinang, dan technical team di Hangzhou.


Menggunakan Teknologi Blockchain!

Blockchain ternyata memudahkan urus niaga antarabangsa. Dan ternyata Cannis App turut menggunakan teknologi tersebut untuk memudahkan proses pertukaran wang dan urusniaga. Ong Tee Keat berkata pertumbuhan pesat pengguna media sosial China, kadar penembusan telah meningkat dengan ketara, dan kebangkitan blokchain telah membatalkan industri semasa dan operasi sosial. Blockchain, kecerdasan buatan dan Internet adalah antara tiga teknologi teratas yang China perlu mengukuhkan.

Beliau percaya bahawa apabila belanja dalam talian, kemudahan blokchain yang dianggap sebagai teknologi baru yang akan menggantikan ekonomi rangkaian semasa, pasti akan merangsang gelombang baru model perniagaan, dan Cannis akan menjadi era baru pengguna Internet , aplikasi wajib dalam smartphone anda.


Pelbagai Syarikat Teknologi Dan Pelbagai Apps Dalam Satu App

Bekerjasama dengan pelbagai Syarikat teknologi, anda tidak perlu lagi mendownload pelbagai apps , tetapi hanya satu apps yang telah punyai banyak kemudahan seperti games, online games,  peranti mudah alih, dan perkongsian data yang besar, dan pada masa yang sama. Cannis jua telah menjadi rakan kongsi Google dan security yang bagus.

Dengan cogan kata “u think it, we build it ”,Cannis apps bertujuan untuk membina media sosial dengan fungsi aplikasi yang paling menyeluruh, dan mewujudkan persekitaran ekologi yang paling sesuai untuk perusahaan dan peminat, dan mengumpulkan pangkalan data pengguna global bersama-sama.

Cannis APP juga menggabungkan tujuh fungsi paling popular peranti mudah alih, termasuk online live broadcast, live e-commerce, online games, short video, social platform, discounted shopping and digital payment getaway.

Antara syarikat-syarikat luar yang terkenal dan turut bekerjasama berkaitan rangkaian dari pelbagai Negara adalah seperti China, Hong Kong, Indonesia, Kemboja, Korea Selatan, India, Rusia dan lain-lain telah menghadiri persidangan besar pelancaran Cannis APP. 


Boleh di Download di Google Play Store!

Antara tetamu yang hadir adalah founder, chairman and chief capitalist Aaron Tsai, merupakan professional capitalist Chinese companies to list on the New York Stock Exchange, Nasdaq dan GEM,juga president Korea Blockchain Association dan World Blockchain South Korea Ambassador Jason H, Guangdong, Hong Kong Economic dan Trade Association Chairman of the Foshan Presidium and Foshan CPPCC member Dr. George So, Indonesian tourism dan business platform co-founder Robbie Fanggetsu, dan Russia CryptoOcean GmbH chief executive and founder Mr. Yuri Myshinskly , juga  Praneet Kumar, co-founder of the Global Blockchain Foundation dari India.


Dan sekali lagi Cannis App bakal menjadi peneraju kepada apps yang lain dengan teknologi, kelainan dan kreativiti yang ada padanya. Pada yang ingin merasai kemudahan serta kelainan aplikasi seperti ini, Cannis App sedia di download di Google Play Store anda!

Okay setakat ini sahaja. Bubye!1 Comentarios