Kalendar Tahun Baru 2020 Berserta Cuti Umum Dan Cuti Sekolah


Assalamualaikum & Hi Semua!


Sedar tak sedar masa terus berlalu. Tahun 2019 hampir meninggalkan kita menggantikan tahun 2020 yang bakal menjelang tiba. Teringat dulu-dulu kala, masa budak-budak. Asal 2020 je mesti akan keluar pasal kereta terbang dan sebagainya. Belum ada tanda-tanda bakal berlaku. Pun begitu, perkembangan teknologi semakin pesat membangun.

Boleh dilihat semakin banyak pekerjaan yang tidak lagi memerlukan tenaga dan kepakaran manusia. Sebaliknya digantikan dengan mesin. Beruntungkah pelajar teknologi maklumat dan Sains Komputer? Aku tidak pasti. Masih ramai lagi yang struggle mencari pekerjaan berikutan kegawatan  dan ketidakstabilan ekonomi. Ringgit semakin menjunam.

Tidak mahu bercakap banyak lagi, jom kita tengok kalender tahun 2020. Senang nak apply cuti dan merancang masa bersama keluarga.

Kalendar Tahun Baru 2020 Berserta Cuti Umum Dan Cuti Sekolah 
Sentiasa berdoa semoga tahun-tahun baru yang akan datang akan sentiasa lebih baik dari sebelumnya. Dan semoga Allah SWT mengampuni dosa-dosa kita dan memberi kebaikan dunia & akhirat pada kita. Semoga Malaysia aman sentosa. Amin


Setakat ini sahaja, sekian.

1 Comentarios