Idea Dan Tips Dekorasi Lampu Hiasan Ruang Makan


Assalamualaikum & Hi Semua!


Ruang makan merupakan salah satu kawasan penting di dalam rumah untuk kita menjamu selera dengan tenang dan santai. Bila tempat makan selesa, nak lepak lama-lama dengan famili pun rasa best dan tenang je kan. Nak makan pun bertambah selera.

Okay, berikut Nadhie kongsikan idea dan tips hiasan lampu diruangan makan yang sangat memainkan peranan penting dan menjadikan kawasan di ruang makan nampak lebih hidup. Jom tengok!


Idea Dan Tips Dekorasi Lampu Hiasan Ruang Makan




















 Okay sekian sahaja perkongsian dari sis. 
Semoga bermanfaat!




2 Comentarios

  1. cantiknya tengok semua hiasan lampu tuh... terserlah semakin cantik ruang makan tuh dengan lampu hiasan tu

    ReplyDelete
  2. Cantiknya.. boleh refer nanti utk umah mama

    ReplyDelete