Idea Dekorasi Dapur Cantik Emerald Green Nampak Kemas, Tersusun Dan Mewah

Assalamualaikum & Hi Semua!


Pertama kali tengok dapur empunya badan, rasa WOW! Memang cantik, kemas dan tersusun. Cara susunan dapur yang boleh dikatakan menyejukkan mata memandang dan memudahkan urusan memasak di mana perkakasan dapur di susun mengikut kesesuaian tempatnya dan boleh dikatakan easy access!

Secara tak langsung ia menjadi idaman wanita-wanita di luar sana terutama ibu-ibu baik bekerja mahupun suri rumah untuk memudahkan urusan memasak. Taknak bercakap banyak lagi, jom tengok dekorasinya! Mana tahu boleh dijadikan idea untuk cipta dapur idaman sendiri ye dak?



Idea Dekorasi Dapur Cantik Emerald Green Nampak Kemas, Tersusun Dan Mewah

















Wow! Memang jeles kan! Dan kadang kala tengok design macam ala-ala Enggeris Style pun ada. Apapun tahniah buat owner kerana berjaya memilik dapur idaman! Okay sekian sahaja dari sis! Bubye!

Owner : Nursyamsiah Ahmad Zahiri‎



2 Comentarios

  1. Camtiknyaaaa dapo dia, lawa jugak color emerald green nii

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau ada dapur yang cantik macam ni

    ReplyDelete