Jenis-jenis Dan Kategori Gelang Emas Yang Perlu Anda Tahu

Assalamualaikum & Hi Semua!

Jenis-jenis Dan Kategori Gelang Emas Yang Perlu Anda Tahu


Orang kata, kalau nak beli emas, wajib berkenalan dahulu dengan emas. Tak boleh main redah je beli, nanti rugi. Gituh. Selain digemari dan menjadi perhiasan kaum wanita, emas juga boleh dijadikan pelaburan jangka masa panjang kerana harganya yang tidak akan turun. Tahun demi tahun harga emas makin naik berganda-ganda membuatkan kaum wanita tidak lagi memilih emas sebagai barang perhiasan. 

So, bagi yang masih ingin membeli emas, berikut merupakan jenis dan kategori gelang emas yang wajib korang tahu, Samada berbaloi beli ataupun tidak dan sebagainya.


Jenis-jenis Dan Kategori Gelang Emas Yang Perlu Anda Tahu









Kalau boleh simpan dan bookmarks kan artikel ini atau hafal sahaja jenis-jenis emas yang padu mahupun tidak. So, tak adalah lepas ni kalau beli emas yang tak padu pun dikatakannya padu. Btw, nak cerita lebih details pasal emas memang panjang. Okay, sekian sahaja dari saya. Bubye!



5 Comentarios

  1. macam-macam gaya emasa akak ada, yang padu dah separuh padu... akak jenis old fashion jenis suka yang simple tanpa banyak rekaan yg pelbagai

    ReplyDelete
  2. alahai banyaknya jenis..mmg xda nya mau ingat semua jenis haha
    sy tahu beli n pakai ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. X SURUH IGT PON, GUNAKAN OTAK BAWAH ANDA

      Delete
  3. Tahu yang lipan je rupanya ada macam-macam jenis lagi ha

    ReplyDelete