Lirik Lagu Didi & Friends Tidurlah Sayang (Happy Bear)

 Assalamualaikum & Hi Semua!



Sejak jadi mak-mak ni, citarasa dan lagu kegemaran Nadhie dah berubah. Kalau dahulu entah apa kemengarutan lagu faveret Nadhie, sekarang dah bertukar jadi lagu Didi & Friends, Cocomelon, Little Baby Bum dan seumpama dengannya. Biasalah tu , mak-mak punya favourite ni akan automatik ikut favourite anak lepas beranak-pinak ni. Klise sangat kan? Nak buat camano. Btw, ada ke ibu-ibu yang macam kita ni? Kalau ya.. Sep! Kita geng! HEHE


Btw, kali ini Nadhie nak kongsikan lirik lagu  Didi & Friends yang bertajuk Tidurlah Sayang. Waktu dak Imaan ni kecik, memang suka Nadhie nyanyikan untuk dia. Tapi, tapi Nadhie tukarlah lirik dia kepada Happy Imaan gituh.  Lagi-lagi ada sebut mamma di situh, memang kenalah kan dengan diri Nadhie ini. 


Tapi, masa mula-mula Nadhie termainkan lagu ni , memang Nadhie pun musykil. Dah apokono eh emaknya ayam, tapi anaknya beruang? Memang Nadhie tak boleh brain time tu. Tapi ... Akhirnya barulah Nadhie tahu sebab apa. Begitulah kisahnya. 



Lirik Lagu Didi & Friends Tidurlah Sayang (Happy Bear)



Happy bear jangan menangis

Mama ada tersenyum manis

Jangan takut mama disini

Mama ada mama temani


Mama dodoi hiburkan hati

Biar tidur termimpi mimpi

Mimpikan yang indah saja

Tidurlah pejamkan mata


Happy bear jangan menangis

Mama ada tersenyum manis

Jangan takut mama disini

Mama ada mama temani


Tidurlah happy bear sayang

Mama sayang semua sayang

Pejam mata lenalah sayang

Biar esok tersenyum riang







0 Comentarios