Saturday, 27 May 2017

Buffet Ramadhan Tradisi Kampung Di The Venue Shah Alam

Assalamualaikum & Hi!


Salam ramadhan kareem buat semua pembaca dan rakan-rakan blogger. Moga ramadhan kali ini akan sentiasa lebih baik dari yang sebelumnya. Dan semoga kita bakal mendapat pahala yang berlipat kali ganda dan keberkatan sepanjang ramadhan ini. Amin!


Dan sempena ramadhan ini, ingin saya kongsikan menu buffet menarik bagi penggemar masakan kampung yang sempat saya hadiri sebelum ini dan bertempat di The Venue Shah Alam.




THE VENUE SHAH ALAM





Wahh cantik je kan tempat ni? beruntung kan orang Shah Alam? Dekat je nak pergi. So apalagi jom layan menu-menu menarik buffet ramadhan ini!





HIDANGAN PENCUCI MULUT









MENU-MENU TRADISI KAMPUNG SEMPENA BUFFET RAMADHAN INI



















Banyak lagi sebenarnya menu-menu yang menyelerakan dan mengecurkan liur. So, bagi sesiapa yang berminat bolehlah membuat tempahan seperti maklumat di bawah ini. 





Namun, hendak diingatkan bahawa setiap tempahan harus merangkumi satu meja. Kira okay sangatlah kan kalau nak berbuka satu family, dengan rakan-rakan sekerja dekat sini sambil merakamkan kenangan indah bersama di tempat yang cantik ini.





Untuk Maklumat Lanjut Sila Kunjungi :

Emel : thevenueshahalam@gmail.com

Facebook : The Venue Shah Alam
Instagram : @thevenueshahalam
Alamat : No. 15, Jalan 15/22, Tiong Nam Park, 
Seksyen 15, 40200, Shah Alam, Selangor
(Google Maps/Waze : The Venue Shah Alam)
No Tel : 019-8585825



18 comments:

  1. Pencuci mulut je pun dh menarik. Belum lg main course dia kan. Untung org shah alam :)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya. tempat pun cantik!

    ReplyDelete
  3. buffet ramadhan ni banyak, kene makan slow2. kalau tidak, nanti cepat kenyang. rugi je bayar mahal2 kan.

    ReplyDelete
  4. Semua menarik dari deco hingga makanan..
    Seronok baca.. Mana tau pi Shah Alam boleh berbuka di situ..

    ReplyDelete
  5. Wah ada ayam pandan. Syafi suka tu

    ReplyDelete
  6. SALAM RAMADAN...........BERPUASA SEHARI BERBUKA DGNJUADAH2 ENAK DI SINI

    ReplyDelete
  7. Mcam patin tempoyak tu. Bestnyaaaa semua menu2. Terliur terusss.huuu

    ReplyDelete
  8. Decor dia superb.. Ni buatkan kaki gatal nak pergi ni...

    ReplyDelete
  9. Sukanya ada macam-macam kueh-mueh. :)

    ReplyDelete
  10. Perghh.. Memang puas hati nak makan kat sini.

    Selamat berpuasa, nadhie wueen. =)

    ReplyDelete
  11. Sedapp nii.. selamat berpuasa 🌸🌸

    ReplyDelete
  12. Bulan2 puasa ni tgk makanan nampak semua sedap hehee..

    ReplyDelete
  13. Ya Allah menggodanya...! Menyesal bukak siang2 ni.. hehe..

    ReplyDelete
  14. Wah! banyak pilihan makanan dengan harga yang macam tu berbaloi-baloi.

    Untungkan orang S.A.

    ReplyDelete
  15. Banyaknya choices lauk2 kat situ. Tempat dah la cantik sangat. 😍

    ReplyDelete
  16. Telan liur... lambat lagi nak maghrib...

    ReplyDelete
  17. Syok ni macam macam menu ada :)

    ReplyDelete
  18. Mujur Siqah buka entri ni lepas berbuka. Hehe. Banyaknya menu! Tak larat nak makan semua tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...