Lirik Lagu Ragaman - Faizal Tahir - Nadhie Wueen

Thursday, 22 November 2018

Lirik Lagu Ragaman - Faizal Tahir

Assalamualaikum & Hi Semua!

Lirik Lagu Ragaman - Faizal Tahir 


Lirik Lagu Ragaman | Mengisahkan tentang suka duka hidup sebagai sepasang suami isteri, lagu ragaman nyanyian Faizal Tahir ni ternyata meletop dalam masa yang singkat. Rata-rata pasangan suami isteri yang mendengar, terutamanya para suami, pasti akan teringat pasangan masing-masing. Ya tak? Ha.. bukan sis yang cakap, tapi adalah seorang beliau yang comel ni yang cakap. hihi.


Neway, lagu ragaman dikatakan lain dari yang lain dan tidak klise sepertimana lagu-lagu cinta yang lain. Sebetulnya sis perasan, lagu-lagu nyanyian Faizal Tahir ni memang banyak yang best-best dan merupakan favorite sis. Sejak kemenangannya dalam One in a million, beliau sentiasa membuktikan yang beliau memang berbakat. Diantara lagu-lagu beliau dan lagu duetnya yang sis suka ialah Mahakarya Cinta, Setia, Cinta Dirgahayu & Menang. Dan of courselah lagu Menang paling sis suka. hihi



Lirik Lagu Ragaman - Faizal Tahir




Hari Isnin kau berkata nak makan lasagna
Dah sampai kedai nak tomyam pula
Oh My God

Petang Rabu nak cendol pula
Biar betik
Nasib kau baik mood aku baik

Bulan puasa baru nak mula
Dah minta langsir macam nak raya
Ragamanmu hanya aku yang tahu

Hanya kita berdua kekal sampai tua
Bagai bulan di pagar bintang
Tetapkan bersama

Hanya kita berdua kekal bahagia
Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Dah berkali-kali kau buat lagi
Tolong! Tolong!
Hanya kita berdua

Makan malam sudah dihidang
Kau masih melaram
Time tengok bola, kau ajak keluar          

Ya Allah...
Masuk kereta, baru gear dua
Kau nak balik
Nasiblah baik muka kau cantik



1 comment: