Tips Hilangkan Perut Buncit dan Geleber Selepas Bersalin


Assalamualaikum & Hi Semua!

Tips Hilangkan Perut Buncit dan Geleber Selepas Bersalin

Credit Image


Untungnya bila lepas bersalin bentuk badan kembali kepada asal. Lebih untung jika bentuk badan menjadi lebih cantik dan selim melim daripada sebelum itu. Apapun, jika mahukan semua itu, bak kata pepatah "Jika ada kemahuan, di situ ada jalan,".

Okay, buat ibu-ibu lepas beranak yang mahu menghilangkan perut buncit menggeleber, di sini Nadhie akan kongsikan beberapa ikhtiar yang anda boleh lakukan untuk mendapatkan tubuh badan cantik dan selim melim. Perkongsian ini adalah bersumberkan facebook page 9Bulan 10Hari . 


Tips Hilangkan Perut Buncit dan Geleber Selepas Bersalin1. Lebihkan Buah-Buahan Dan Sayur-Sayuran2. Amalkan Memakan Epal Hijau!3. Amalkan Meminum Secawan Teh Hijau Setiap Hari4. Perbanyakkan Meminum Air Masak Setiap Hari5. Minum Air Perahan Lemon Madu6. Lumurkan Losyen Krim Pati Halia atau Krim Panas Pada Perut Buncit Anda7. Bawang Putih Di dalam menu harianKebanyakkan bahan dah ada kat dapur kita. Tinggal nakbuat dan tak je. Apapun keazaman dan kesungguhan sangatlah penting. Lagi bagus kalau ada geng. Okay, sekian sahaja dari sis. Good luck & Bubye!

3 Comentarios

  1. Mama yg dah 11 tahun beeaalin pun dah Makin boncit no maka mama pun nak Cuba laa hee

    ReplyDelete
  2. Kita tak bersalin pun perut geleber dan buncit.akinat malas bersenam..

    ReplyDelete