Template Akaun Bank Untuk Peniaga Online - Nadhie Wueen

Sunday, 2 February 2020

Template Akaun Bank Untuk Peniaga Online


Assalamualaikum & Hi Semua!



Template Akaun Bank Untuk Peniaga Online | Khas buat peniaga-peniaga online dekat luar sana. Hari ini Nadhie nak kongsikan template-template akaun bank untuk korang gunakan dan berikan pada Buyer. Bila dah ada ni boleh la tampal je nama korang/nama company dan no akaun korang pada template tersebut. Tak payah susah-susah dah nak buat template sendiri nanti. 

Menarik pun menarik. Sekali tengok je customer terus boleh teka korang guna bank apa. Ha, korang guna bank apa? So, apalagi jom tengok template-template tersebut!








Senang je kan kalau ada template macam ni. Isi je apa maklumat yang patut. Tak payah susah-susah dah. Okay sekian sahaja dari sis. Bubye!



3 comments:

  1. semua cute! thanks for sharing :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/2020/01/pilihan-airport-transfer.html

    ReplyDelete
  2. Mudah ada template mcm ni..

    ReplyDelete
  3. Terbaik nadh.. semoga bermanfaat kepada mereka yg perlukan nya tu..

    ReplyDelete